Leave Your Message
Велдон

„Градејќи производи како мајка, ова е ставот на кој секогаш се држам“.

- Моника Лин (основач на Велдон)

Веќе 21 година, нашата непоколеблива мисија беше да обезбедиме засилена заштита за децата и да ја прошириме безбедноста на семејствата ширум светот. Немилосрдно се трудевме секое патување по патот да го направиме што е можно побезбедно, водени од цврстата посветеност на извонредноста.

Прашај сега

Иновации и безбедност

Извонредност за истражување и развој
и строга контрола на квалитетот

Во срцето на нашето патување е нашиот искусен тим за истражување и развој, група посветени иноватори кои постојано ги поместуваат границите на иновациите. Нивната страст за извонредност ги тера да истражуваат нови можности за дизајн, да ги предизвикуваат постоечките норми и да развијат врвни решенија кои поставуваат нови стандарди за безбедност на децата. Нашиот тим за истражување и развој е движечката сила зад нашата немилосрдна потрага по побезбедни патувања.

R&D-Excellence1
R&D-Excellence2

За да ја исполниме нашата посветеност на безбедноста, воспоставивме ригорозен систем за контрола на квалитетот кој делува како непоколеблива гаранција за нашите клиенти. Нашите клиенти ни веруваат да испорачаме производи кои имаат приоритет на безбедноста на нивните деца, а ние ја сфаќаме таа одговорност многу сериозно. Нашите строги процеси за контрола на квалитетот гарантираат дека секој производ што го напушта нашиот објект ги исполнува највисоките стандарди за безбедност и перформанси.

Велдон: Поставување безбедносни стандарди и иновации во возењето во автомобилските седишта

Ние сме неверојатно горди на нашите достигнувања. Велдон е првата кинеска фабрика која доби ECE сертификат за нашите автомобилски седишта, што е доказ за нашата посветеност на исполнување и надминување на меѓународните безбедносни стандарди. Ние сме и пионери во нашата индустрија, бидејќи сме првата кинеска фабрика која го претстави револуционерното бебешко седиште i-Size. Овие пресвртници ја означуваат нашата непоколеблива посветеност на иновациите и безбедноста на децата.

djqk
сертификати02 уште
сертификати03byc
сертификати04c3d
сертификати1jup
сертификати2hi8
сертификати3417
сертификати4y9u
Innovating-for-Safer-Journeys,-Excelling-in-Manufacturingl6h

Иновации за побезбедни патувања, извонредни во производството

Во нашата потрага по извонредност, ја организиравме нашата фабрика во три специјализирани работилници: дување/инјектирање, шиење и монтажа. Секоја работилница е опремена со напредни машини и екипирана од квалификувани професионалци кои се гордеат со својата работа. Со четири монтажни линии кои работат со полн капацитет, можеме да се пофалиме со месечен производствен капацитет од над 50.000 единици.

Нашата фабрика се протега на приближно 21.000 квадратни метри и вработува околу 400 посветени професионалци, вклучително и квалификуван тим за истражување и развој од 30 експерти и речиси 20 прецизни инспектори за КК. Нивната колективна експертиза гарантира дека секој производ на Welldon е направен со прецизност и грижа.

Возбудливо, нашата нова фабрика, која треба да стартува во 2024 година, е доказ за нашата непоколеблива посветеност на раст и иновации. Со површина од 88.000 квадратни метри и опремен со најсовремена механизација, овој објект ќе има годишен производствен капацитет од 1.200.000 единици. Тоа претставува значаен чекор напред во нашето патување за да го направиме патувањето побезбедно за семејствата ширум светот.

"

Во 2023 година, Велдон постигна уште една пресвртница со воведувањето на интелигентно бебешко седиште SMARTURN. Овој револуционерен производ ја покажува нашата посветеност да останеме во првите редови на технологијата за безбедност на децата. Ние издвојуваме 10% од нашиот годишен приход за развој на нови и иновативни производи, осигурувајќи дека ќе продолжиме да ја водиме индустријата во обезбедување побезбедни патувања за децата и семејствата.

Нашето патување за подобрување на безбедноста на децата е тековно, кое се карактеризира со посветеност, иновативност и цврста посветеност на извонредност. Со ентузијазам ја очекуваме иднината, уверени дека ќе продолжиме да обезбедуваме подобра заштита за децата и да даваме поголема безбедност на семејствата ширум светот.

Разговарајте со нашиот тим денес

Се гордееме со обезбедувањето навремени, сигурни и корисни услуги

истрага сега