Leave Your Message
Welldon

"Ndërtimi i produkteve si nënë, ky është qëndrimi që unë i përmbahem gjithmonë."

—— Monica Lin (Themeluesja e Welldon)

Për 21 vjet, misioni ynë i palëkundur ka qenë të ofrojmë mbrojtje të shtuar për fëmijët dhe të zgjerojmë sigurinë për familjet në mbarë botën. Ne jemi përpjekur pa pushim për ta bërë çdo udhëtim në rrugë sa më të sigurt të jetë e mundur, të nxitur nga një përkushtim i palëkundur për përsosmëri.

Hetim Tani

Inovacioni dhe Siguria

Përsosmëri në R&D
dhe Kontroll i rreptë i cilësisë

Në zemër të udhëtimit tonë është ekipi ynë me përvojë i R&D, një grup novatorësh të përkushtuar që vazhdimisht i shtyjnë kufijtë e inovacionit. Pasioni i tyre për përsosmëri i shtyn ata të eksplorojnë mundësi të reja të projektimit, të sfidojnë normat ekzistuese dhe të zhvillojnë zgjidhje të fundit që vendosin standarde të reja për sigurinë e fëmijëve. Ekipi ynë i Kërkimit dhe Zhvillimit është forca shtytëse e ndjekjes sonë të pamëshirshme për udhëtime më të sigurta.

Kërkim dhe Zhvillim-Përsosmëri1
R&D-Excellence2

Për të përmbushur angazhimin tonë për sigurinë, ne kemi krijuar një sistem rigoroz të kontrollit të cilësisë që vepron si një garanci e palëkundur për klientët tanë. Klientët tanë na besojnë ne për të ofruar produkte që kanë prioritet sigurinë e fëmijëve të tyre dhe ne e marrim këtë përgjegjësi shumë seriozisht. Proceset tona të rrepta të kontrollit të cilësisë sigurojnë që çdo produkt që del nga objekti ynë të përmbushë standardet më të larta të sigurisë dhe performancës.

Welldon: Vendosja e standardeve të sigurisë dhe inovacioni i drejtimit në sediljet e makinave

Ne jemi jashtëzakonisht krenarë për arritjet tona. Welldon qëndron si fabrika e parë kineze që ka marrë certifikatën ECE për sediljet tona të makinave, një dëshmi e përkushtimit tonë për të përmbushur dhe tejkaluar standardet ndërkombëtare të sigurisë. Ne jemi gjithashtu pionierë në industrinë tonë, duke qenë fabrika e parë kineze që prezantoi sediljen revolucionare të makinës i-Size për fëmijë. Këto piketa shënojnë angazhimin tonë të palëkundur ndaj inovacionit dhe sigurisë së fëmijëve.

ddjqk
certifikatat02 ende
certifikata03byc
certifikatat04c3d
certifikata1jup
certifikatat2hi8
certifikatat3417
certifikatat4y9u
Innovating-for-Safer-Journeys,-Excelling-in-Manufacturingl6h

Inovacion për udhëtime më të sigurta, duke shkëlqyer në prodhim

Në kërkimin tonë të përsosmërisë, ne e kemi organizuar fabrikën tonë në tre punëtori të specializuara: fryrje/injeksion, qepje dhe montim. Çdo punishte është e pajisur me makineri të avancuara dhe ka staf nga profesionistë të aftë që krenohen me punën e tyre. Me katër linja montimi që funksionojnë me kapacitet të plotë, ne kemi një kapacitet prodhimi mujor prej mbi 50,000 njësi.

Fabrika jonë shtrihet përafërsisht 21,000 metra katrorë dhe punëson rreth 400 profesionistë të përkushtuar, duke përfshirë një ekip të aftë R&D prej 30 ekspertësh dhe gati 20 inspektorë të përpiktë të QC. Ekspertiza e tyre kolektive siguron që çdo produkt Welldon të jetë krijuar me saktësi dhe kujdes.

Në mënyrë emocionuese, fabrika jonë e re, e vendosur të nisë në vitin 2024, është një dëshmi e përkushtimit tonë të palëkundur ndaj rritjes dhe inovacionit. Me një sipërfaqe të gjerë 88,000 metra katrorë dhe të pajisur me makineri moderne, ky objekt do të ketë një kapacitet prodhimi vjetor prej 1,200,000 njësi. Ai përfaqëson një hap të rëndësishëm përpara në udhëtimin tonë për ta bërë udhëtimin rrugor më të sigurt për familjet në mbarë botën.

"

Në vitin 2023, Welldon arriti një tjetër moment historik me prezantimin e sediljes inteligjente të makinës për fëmijë SMARTURN. Ky produkt novator tregon përkushtimin tonë për të qëndruar në krye të teknologjisë së sigurisë së fëmijëve. Ne ndajmë 10% të të ardhurave tona vjetore drejt zhvillimit të produkteve të reja dhe inovative, duke siguruar që ne të vazhdojmë të udhëheqim industrinë në ofrimin e udhëtimeve më të sigurta për fëmijët dhe familjet.

Udhëtimi ynë për të rritur sigurinë e fëmijëve është i vazhdueshëm, i karakterizuar nga përkushtimi, inovacioni dhe një përkushtim i palëkundur ndaj përsosmërisë. Ne e presim të ardhmen me entuziazëm, me besim se do të vazhdojmë të ofrojmë mbrojtje më të mirë për fëmijët dhe t'u ofrojmë më shumë siguri familjeve në mbarë botën.

Bisedoni me ekipin tonë sot

Ne krenohemi që ofrojmë shërbime në kohë, të besueshme dhe të dobishme

hetim tani